Eylül 17, 2011

Az Buçuktan Kendim

Burası benim ikamet alanım olduğuna göre kendimden bir kaç parça bir şeyler yazmak boynumun borcu gibi geliyor. Halbuki kimsenin beni sallamadığı bu ortamda kendimi anlatacağım diye niye bu kadar yırtınıyorum anlayabilmiş değilim... Neyse tamam sustum. Efendim kendimden bahsedeyim, çok basit biriyim, herkes gibi, ama anlayabilene! Limon çok severim mesela, o kadar çok yerim ki sayesinde normal tansiyonum 9'a 5'ten şaşmaz. Her insan gibi 11-6 formatına geldiğinde kalbim pıt pıt atar, 12-8 olduğunda hele ölecek gibi olurum. Neyse s*ktir et çok önemli sanki... Eee, ne diyordum; orta boylarda esmer bir kızım, en azından topuklu giydiğimde kendimi biraz boylu diye yutturabilecek seviyedeyim. Her insan evladı gibi güzelim diye bir iddiam yok ama fena da sayılmam hani. Gerçi 3 senedir suratıma kimse bakmıyor ama o benim 'meymenetsiz'liğimden muhtemelen (not: kimi kelimeler vardır ya söylersin ama hiç yazmamışsındır nasıl yazacağını bilemezsin işte bu da onlardan, ben kendisini memeletsiz diye bilirdim, meğer meymenetsiz'miş, ben demedim valla google söyledi).
Fal baktırmayı çok severim ama genelde de söylenenleri sallamam, ancak karşımdaki bana duymak istediklerimi söylerse işte o şahıs benim can ciğer kuzu sarması en iyi dostumdur. Bugüne kadar falcıya 5 kuruş vermemişimdir. Eş, dost, arkadaşla bakışırız falı, yani karşılıklı. Akrabaya hayatta baktırmam, elbet bir mal davası vardır ve %90 ağır sallar. Çoğunlukla kahveyi ben yaparım başkalarının yaptığını pek beğenmem ayıptır söylemesi. Kahve için ayırdığım vakit çok önemlidir, bir de onun altı vardır ki biz ona kahvealtı yani "kahvaltı" deriz, o olmazsa olmazım. Tek başıma olsam bile üşenmeden gazetemi alır, yumurtamı kırarım.
Sağlıklı yaşamı hayatımın en ön safhalarına yerleştirme kararını uzun süre önce aldım, fakat bu gayem hafta sonunun gelmesiyle her cuma bozulur ve pazartesi tekrar devam eder, yani kendimden 2 adım öteye geçmişliğim yoktur. Kararsız yapıma lanet ederken kendimi her zaman "sen terazi burcusun olur öyle şeyler yavrum" diyerek telkin etmeye çalışır, kısacası dengesizliğime dengesizlik katarım. Aslında bu kadar çok şey zırvaladıktan sonra anlatmak istediğim tek şey "bana yaklaşmayın yakarım".

3 yorum:

  1. O kadar dengesizlik inan herkeste var,
    Hatta biz ikizler yanında fazla dengeli kalıyoruz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında terazi denge, uyum burcudur :)

      Sil
    2. Uyum olduğu kesin de, denge konusunda sapmalar olabiliyor ama teraziyiz diyerekten toparlıyoruz =)

      Sil